Het bestuur van de Geerstraat is van mening dat er wel een nieuwe activiteit bij kan komen. Bootcamp is een training in groepsverband heerlijk in de buitenlucht onder begeleiding van een enthousiaste trainer. De training is voor mannen en vrouwen waarbij in je in je eigen tempo en op je eigen intensiteit mee kan doen. Je traint dus lekker op je eigen niveau en je pakt je eigen prikkel. De Bootcamp trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om sterk, strak en energiek te laten voelen in een uitdagende omgeving. Onze eigen buurt.

De trainingen worden als probeersel aangeboden op dinsdagavond 23 juni en 7 juli van 19:30 to 20:30 uur op het sportveld bij de Geerstraatschool. De proeflessen kosten €2,- per keer. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar geerstraat@zonnet.nl.
Er kunnen maximaal 30 personen aan meedoen en er is veel belangstelling, dus wees er snel bij. Na de proeflessen gaan we kijken of er genoeg animo is om een bootcampclub op te starten, die om de week op de dinsdag het hele jaar door traint. De kosten daarvoor zullen dan uitkomen op ongeveer €10,- per maand.

 

Geef je snel op en tot dan!