Beatles Revival uit Praag komt naar Emst

door | feb 15, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Zondag 15 april is het dan zover. Na heel veel inspanning van diverse mensen uit Emst en omgeving is het gelukt om de zeer bekende Beatles Revival band uit Praag naar Emst te krijgen. Vanaf 16.00 uur zullen ze optreden in Blue Sky aan de Hoofdweg 32 in Emst.

Deze band stond op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaardagsfeest van Queen Elisabeth.

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, de kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur ( Rickenbacker, Gretsch, Hoofner, Ludwig en Vox ) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele. Deze perfecte “stage look” is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en Lp’s, zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

De verkoop van kaarten start zaterdag 24 februari a.s. om 14.00 uur in restaurant De Musketiers aan de Hoofdweg 32 in Emst. De tickets kosten 15 euro en kunnen niet gereserveerd worden. Na 24 februari zijn er nog twee mogelijkheden om toegangsbewijzen te kopen, namelijk tijdens de openingsuren van restaurant De Musketiers en bij Ans en Gerrit de Groot aan de Hoofdweg 56 in Emst. Let wel bij de familie de Groot van maandag tot en met vrijdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Gezien de enorme belangstelling die voor deze band bestaat in heel Europa, is de verwachting dat de kaarten snel uitverkocht zullen zijn en vol is vol.

Door Henk Boeve

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: