Op dinsdagavond 23 oktober vanavond dus, kunt u vanaf 19.00 uur weer luisteren naar Infomix op Radio 794.

Michel ter Horst en Karin Plokkaar vormen samen Mika Apeldoorn, van Beatles tot U2, van Amy Winehouse tot Shocking Blue, Michel en Karin voelen elkaar feilloos aan. Deze week zullen zij met hun breed repertoire live te horen zijn naast en tussen de diverse onderwerpen.

Zondag 28 oktober opent het Culturele Café weer zijn deuren in het Kulthurhus EGW in Epe. Vanaf 15:00 u. kunt u genieten van The College Barbers. Een vooruitblik in Infomix.

Toneelgroep Dindoa uit Vaassen speelt voor u op 26 en 27 oktober ‘Een dubbele agenda’. Bart van Wonderen licht een tipje van de sluiter op en hoopt u te enthousiasmeren voor deze klucht in 2 bedrijven.

Daarnaast uitgebreid aandacht voor het Oener Koefeest op donderdag 25 oktober, de muzikale activiteiten van Jan van Loo en zijn geliefde liederen van Johannes de Heer en nodigt Stichting Red de Veluwe u uit om mee te helpen bij de acties n.a.v. de reactie van minister Cora van Nieuwenhuizen over de belevingsvlucht.

Infomix wordt herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl