ZVV Heren 2 wint eerste thuiswedstrijd van 2020 met 8-3 van Octopus Heren 2

door | jan 19, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Vorige week verloor ZVV Heren 2 dezelfde wedstrijd nog met 9-6 in Wapenveld. Dus de mannen van Heren 2 wisten dat ze weer aan de bak moesten om de 3 punten in eigen huis te houden.

ZVV begon stroef aan de wedstrijd en kwam 0-1 achter. Na een aantal minuten werd het een echte wedstrijd met gezonde strijdlust. De eerste periode ging vrijwel gelijk op, de tussenstand na eerste periode was een 3-2 voorsprong voor de thuisploeg.

In de tweede periode moest er met meer rust in de ploeg worden gespeeld waardoor er betere kansen gecreëerd worden en deze kwamen er ook zeker, door twee goede doelpunten stond er een 5-2 ruststand op het scorebord.

In de derde periode ging het gaspedaal er iets af en was het weer een gelijkopgaande strijd, met als resultaat een 6-3 tussenstand.

In de laatste periode kwam Octopus er niet meer in aan te pas en wist ZVV nog tweemaal tot scoren te komen. Eindstand 8-3. Een goede thuisoverwinning en kunnen we weer vooruitkijken naar de volgende wedstrijden.

Volgende week speelt ZVV Heren 2 een thuiswedstrijd tegen nummer 2 SWOL 1894 Heren 7. De wedstrijd begint om 19:00 in de Koekoek. U komt toch ook kijken!!