ZVV minioren zwemmers naar de Gelderse Finale

door | mei 19, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Zaterdag 6 mei was de laatste wedstrijd waarbij de minioren zwemmers, dat zijn de jongere zwemmers in de leeftijd van 6-11 jaar, zich konden plaatsen voor de Gelderse minioren Finale.

Via een achttal wedstrijden konden de zwemmers zich plaatsen voor deze finale, waarbij de beste 18 minioren zwemmers van Gelderland tegen elkaar strijden. Tijdens deze achtste voorronde kwamen de ZVV zwemmers uit op maar liefst 20 programma’s in het zwembad in Wapenveld. Net zoals de vorige zeven wedstrijden waren er weer veel goede resultaten.

 

Met vele persoonlijke records en medailles die zijn gewonnen werden de voorrondes in stijl afgesloten. De resultaten van deze acht voorrondes hebben als resultaat dat maar liefst 8 meisjes en 6 jongens van ZVV zich hebben weten te plaatsen voor de finale.
De meeste ZVV zwemmers mogen meerdere afstanden zwemmen. En er zijn medaillekansen!  De ZVV minioren hebben weer erg goed gepresteerd. De coaches kijken terug op prachtige prestaties. Laten we hopen dat de finale op 10 en 11 juni, in het eigen zwembad De Koekoek in Vaassen mooie resultaten voor de zwemmers van ZVV oplevert.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: