Woensdag 19 december was er gezellige winter fair op basisschool ’t Mozaïek in Vaassen. De gezellige winter fair in kerststijl  begon om 17:00 uur en ging door tot ca. 20:00 uur. Er waren diverse lekkernijen verkrijgbaar zoals brownies, kniepertjes, erwten soep, broodjes hamburger, warme chocolademelk met slagroom en voor de iets oudere bezoekers stond er een glaasje gluhwein klaar.

De kinderen konden een rondje op ezels rijden, marshmallows roosteren en zich laten fotograferen in een kerststalletje, door een van de vele sponsoren was het mogelijk om dit in een echt outfit van Josef en Maria te doen! Op het podium in de school waren optredens van de leerlingen te zien. Elke klas had samen met de muziek juf een prachtig lied ingestudeerd.

Tijdens de winter fair werd er geld ingezameld voor Stichting Opkikker en voor de school zelf. De kinderen zijn de afgelopen tijd druk geweest met het maken van spulletjes om te verkopen, van waxinelichtjes tot bonbonglaasjes er was val alles te koop. Ook hebben een aantal ouders spulletjes gemaakt om te verkopen.

Tijdens deze geslaagde avond zijn er heel wat blije mensen naar huis gegaan met leuke prijzen. Er was een rad van fortuin aanwezig. Door de vele sponsoren was het mogelijk om de hele avond door het rad te laten draaien en zo heel veel mensen blij te maken met een geweldige prijs!

Al met al kan het Mozaïek terugkijken op een geslaagde winterfair/kerstmarkt!