Win een gratis fietstocht voor een oudere uit Vaassen

door | jul 17, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Bij Truus organiseert een actie, waarbij een gratis fietstocht op een duofiets gewonnen kan worden voor iemand anders. Bij Truus is een dagbesteding voor (dementerende) ouderen. Omdat bewegen en buiten zijn heel goed is voor ouderen ( en natuurlijk voor iedereen) heeft Bij Truus een duofiets aangeschaft.

Wat is een duofiets?
Een duofiets is een fiets waar twee mensen naast elkaar kunnen zitten. Eén persoon moet sturen en trappen. De ander kan kiezen of hij/zij wil sturen en meetrappen. Dit is niet noodzakelijk. Een duofiets maakt het mogelijk dat ouderen, die niet meer zelfstandig kunnen fietsten door bv. dementie of een mobiliteitsbeperking, toch kunnen genieten van een fietstochtje.

 

Omdat wij geloven in het goede van buiten zijn fietsen wij met ouderen. Zij genieten hier enorm van Ook werkt de fiets heel ontspannend voor veel mensen. Het is echt een uitje waar zij naar uitkijken. Al deze goede ervaringen hebben er toe geleid, dat wij meer mensen willen laten genieten van het fietsen onder onze begeleiding. Daarom hebben wij een actie uitgeschreven, waarin een fietstocht voor een ander gewonnen kan worden.

Hoe te winnen?
Kent u iemand die op leeftijd is en niet meer zelfstandig kan fietsen? Iemand die wel heel graag nog eens een stukje zou willen fietsen? En woont deze persoon in Vaassen (de afstand moet zodanig zijn dat wij deze persoon op de fiets kunnen ophalen en terugbrengen!)? Meldt deze persoon dan aan op bijtruus@kpnmail.nl en geef in het kort aan waarom deze persoon een fietstochtje verdient. De meest inspirerende beschrijving wint* de fietstocht. Stuur uw aanmelding voor 1 augustus 2017 aan ons.
*Kijk ook even voor de actievoorwaarden op www.bijtruus.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: