Wim Bourgonje en Lisette Schumacher-Vierwinden Verenigingsman en -vrouw 2017 van Blok EVC

door | jan 9, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Tijdens de nieuwjaarsreceptie na het rommelpottoernooi van Volleybalvereniging Blok EVC werd bekend gemaakt dat Wim en Lisette verenigingsman en -vrouw van het jaar zijn.

Wim Bourgonje is ooit begonnen als speler bij Jump. De afgelopen jaren heeft hij met veel plezier verschillende teams getraind. Van meisjes C tot Heren 2 was hij een betrokken coach die graag met bravoure zijn teams laat spelen. Hij is enthousiast en bevlogen. Al een aantal jaar wilde Wim stoppen als trainer, maar dan zat er een team zonder en stond Wim weer klaar. En dat al vanuit de tijd voordat we Blok EVC heetten. Ook zijn kinderen hebben een tijdje bij Blok EVC gespeeld en dan was hij een trouwe supporter. Ook nu zien we hem regelmatig in de Koekoek.

 

Lisette Schumacher-Vierwinden is al jaren actief lid van de jeugdkampcommissie, de jeugd activiteiten commissie en de evenementen commissie. Ze is dan ook bij alle evenementen betrokken, zowel bij de senioren als bij de jeugd. Jarenlang is ze trainer geweest van de mini’s en later van meisjes A. Ook is ze als enige dame bevoegd om de 2e klasse te fluiten. Zelf is Lisette begonnen bij meisjes C en nu is ze actief in Dames 2. Ze komt dan ook uit een echte volleybalfamilie, iedereen is betrokken bij Blok EVC.

 

Volleybalvereniging Blok EVC wil Wim en Lisette nogmaals bedanken voor hun onvermoeibare inzet. Zonder de inzet van vrijwilligers kan onze vereniging niet bestaan.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: