Houdt u erg van fietsen? U kunt op dinsdag 11 september samen fietsen vanaf het wijksteunpunt Bloemfontein. De fietstocht start om 10.00 uur.

 Fietsen is gezond voor lijf en leden. Door in een groep te fietsen kunt u samen genieten van de omgeving en ondertussen bijpraten of met anderen contact opdoen.

Een vrijwilliger neemt u mee voor een fietstocht door de omgeving van Vaassen. Vertrek om 10.00 uur vanaf Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. De tocht duurt ongeveer anderhalf uur.

Na de fietstocht kan men, voor eigen rekening, een kopje koffie of thee drinken in Bloemfontein.

Iedereen die van fietsen houdt wordt van harte uitgenodigd om mee te gaan.

Wandelen:

Houdt u erg van wandelen? U kunt op donderdag 13 september wandelen met Cora en Wim Derksen. Zij nemen u , namens de wijksteunpunten Bloemfontein, mee op een wandeling en deze start om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats aan de Elspeterweg in Vaassen.

Cora en Wim Derksen nemen zelf deel aan een wandelgroep en kennen daardoor het kroondomein inmiddels op hun duimpje. Zij nemen de groep wandelaars mee op een prachtige tocht door het kroondomein. Na de wandeling kan men, voor eigen rekening, een kopje koffie of thee drinken bij bungalowpark De Bosrand aan de Elspeterweg in Vaassen.

Op 13 september dienen belangstellenden om 9.30 uur te verzamelen op de parkeerplaats aan het einde van de Elspeterweg in het Kroondomein. Deze parkeerplaats is te bereiken vanaf de kruising Elspeterweg/Elburgerweg over het wildrooster rijden tot voor de volgende kruising, rechts voor de kruising vindt men de parkeerplaats.

De wandeling duurt anderhalf uur.

Iedereen die van wandelen houdt wordt van harte uitgenodigd om aan deze wandeling mee te doen.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, contactpersoon Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe 0578-676767 of email l.seinstra@koppelswoe.nl 

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl