Wijksteunpunt Bloemfontein gaat wandelen

door | aug 26, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Houdt u erg van wandelen? U kunt op donderdag 7 september 2017 wandelen met Cora en Wim Derksen. Zij nemen u , namens de wijksteunpunten Bloemfontein, mee op een wandeling en deze start om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats aan de Elspeterweg in Vaassen.

Cora en Wim Derksen nemen zelf deel aan een gezellige wandelgroep en kennen daardoor het kroondomein inmiddels op hun duimpje. Zij nemen de groep wandelaars mee op een prachtige tocht door het kroondomein. Na de wandeling kan men, voor eigen rekening, een kopje koffie of thee drinken bij bungalowpark De Bosrand aan de Elspeterweg in Vaassen.

Op donderdag 7 september dienen belangstellenden om 9.30 uur te verzamelen op de parkeerplaats aan het einde van de Elspeterweg in het Kroondomein. Deze parkeerplaats is te bereiken vanaf de kruising Elspeterweg/Elburgerweg over het wildrooster rijden tot voor de volgende kruising, rechts voor de kruising vindt men de parkeerplaats.

De wandeling duurt anderhalf uur.

 

Iedereen die van wandelen houdt wordt van harte uitgenodigd om aan deze gezellige wandeling mee te doen.

 

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag op het nummer 0578-617118 of via SWO/E Welzijn & Ondersteuning 0578-620988.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: