Zeg je ‘herfstvakantie’, dan zeg je ‘KCVO voetbaldag’. Die twee begrippen zijn al jaren aan elkaar verbonden. Elke herfstvakantie weer kan de voetbal liefhebbende jeugd van Vaassen en omgeving rekenen op de vrijwilligers van KCVO. Zij maken van de woensdag steevast een voetbaldag.

Ruim 85 kinderen meldden zich 24 oktober in de ochtend voor oefeningen en spelletjes met de bal. En natuurlijk ontbrak het niet aan gezelligheid. Voor iedereen was er verwennerij, met limonade, cake en ijs en er werden slagroomsoesjes en broodjes knakworst uitgedeeld. Na de lunch volgde  de altijd spannende shoot out.

De welverdiende winnaar van deze editie was Levanha Eenkhoorn, KCVO speler uit de JO13-2. Zij is het komende half jaar de shoot out kampioen van KCVO. In mei mag zij deze titel  verdedigen, dan is er namelijk weer een voetbaldag.

Aan het einde van deze actieve dag in de buitenlucht gingen de voetballers met nog meer technische vaardigheden naar huis. V.v. KCVO bedankt haar sponsoren en vrijwilligers voor hun trouwe bijdrage. Zij hebben opnieuw een mooie voetbaldag mogelijk gemaakt.