Het VVV in Epe wil meer van Vaassen laten zien. Zij willen graag meer informatie delen over evenementen, festiviteiten en andere recreatieve activiteiten die er in Vaassen worden georganiseerd. Vanaf nu komt daar  verandering in.

Wilma Stokkink van het VVV in Epe en Vaassen Actief-voorzitter Hanneke van Meggelen zijn onlangs in gesprek gegaan . Vaassen Actief wil, net als VVV Epe, de samenwerking aangaan om tot meer publicaties omtrent Vaasen en omstreken te komen. Zij zijn er beiden van overtuigd dat dit extra beleving geeft als het wordt ondersteund door beeld en film materiaal. Ook wil het VVV Epe meer gebruik gaan maken van vloggers en bloggers.

Op de Veluwe hebben wij te maken met veel toerisme. Naast het informeren van alle inwoners in Vaassen en Emst willen wij van Vaassen Actief ook graag de toeristen voorzien van goede informatie over de activiteiten in Vaassen en omstreken.

Vanaf nu zult u dus regelmatig lezen over de activiteiten vanuit het VVV Epe. Deze informatie delen wij via onze website, agenda en ons facebook-account. Daarnaast zal het VVV Epe gebruik gaan maken van beeldmateriaal van Vaassen Actief. Zo ondersteunen en versterken wij elkaar.

https://vvvepe.nl/vandaag/