Deze week heeft vv Emst 1 tijdens de laatste thuiswedstrijd afscheid genomen van 3 toppers.

Speler Alex vd Esschert (midden op de foto) neemt naar vele jaren vv Emst selectievoetbal afscheid van vv Emst 1. Alex is begonnen in het 2e elftal en heeft zich de laatste seizoen op karakter in vv Emst 1 gespeeld. Alex speelde zeer verdienstelijk in de verdediging van ons vlaggeschip. Alex zal niet stoppen met met voetballen want Alex zal volgend seizoen in een van onze lagere elftallen op het veld terug te vinden zijn.

Grensrechter Jordy Kuiper zal ook gaan stoppen. Jordy heeft er voor gekozen om te gaan genieten van zijn gezinnetje. Jordy heeft vele jaren in de lagere elftallen van de vv Emst gespeeld en toen er destijds een vacature als grensrechter bij de vv Emst 1 kwam pakte hij deze vlag op. Tot ieders tevredenheid stond Jordy wekelijks langs de lijn.

Als laatste nam ook keeperstrainer Arthur Leerkes afscheid van de vv Emst. 6 jaar geleden volgde hij Harry Bronsink op. Arthur heeft zich in de seizoenen bij de vv Emst ontwikkeld als zeer kundige keeperstrainer die erg betrokken is bij zijn vak maar ook bij onze club. De keepers van de vv Emst hebben zich altijd zeer prettig gevoeld bij zijn goede maar soms ook zeer zware trainingen.  Arthur gaat een nieuwe stap in zijn trainerscarriere gaan maken door bij onze buurman sv Epe aan de slag te gaan. De vv Emst is erg trots met Arthur te hebben mogen samenwerken.

Deze week speelde onze vv Emst 1 haar laatste thuiswedstrijd en na afloop werden deze 3 heren in het zonnetje gezet en bedankt met een mooie bos bloemen en een aantal cadeau’s. Ook was er op het veld een bedankwoordje namens de TC en het hoofdbestuur.