Vrijwilligers maken zich op voor Burendag Bloemfontein

door | sep 18, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Op zaterdag 23 september wordt er in en om het wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen Burendag gevierd op z’n Hollands. Iedereen, ongeacht of men in de buurt woont, is van harte welkom. De Burendag is van 10.00 tot 15.00 uur en voor iedereen gratis toegankelijk.

De vrijwilligers van Bloemfontein zijn al een hele tijd in de weer met de voorbereidingen voor burendag.

Dit jaar is burendag in Bloemfontein op z’n Hollands. De ruimte in Bloemfontein is aangekleed in Hollandse stijl. Daarnaast zijn er verschillende spelletjes waaraan men kan deelnemen die een Hollands tintje hebben. Denk daarbij aan o.a. koek happen, sjoelen, muis meppen, rad van avontuur, stoelendans e.d..

Er zijn verschillende buren of organisaties die kraampjes met koopwaar aanbieden. Er zijn kramen met handwerk spullen, jam en sappen, boeken, speelgoed, tassen en allerlei spullen die je op een rommelmarkt tegen komt.  Natuurlijk kunt u er terecht voor een hapje of een drankje. Er worden weer heerlijke broodjes hamburger gebakken en er zijn poffertjes. Bij de koffie is er zelfgebakken taart. Dit alles wordt omlijst door gezellige muziek.

De vrijwilligers van Bloemfontein zijn deze dag ook gekleed op z’n oud Hollands. Op donderdagavond 14 september was het een lollige boel in Bloemfontein omdat zij de kleding aan het passen waren voor burendag. De organisatie heeft al heel veel voorpret dus dat beloofd voor de dag zelf een gezellig feestje te worden.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein,

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00- 16.30 uur op nummer 0578-617118 of via SWO/E 0578-620988.

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: