Team het ’t Smallert meldt het volgende;

Hallo,

We doen aanstaande vrijdag weer een bezorgronde in de Gemeente Epe. We kunnen verschillende pakketten bij je thuis bezorgen. En lekker dat ze zijn… Vandaag besteld = vrijdag in huis!

OMEGA-3 pakket: € 25

Verse (zalm)forelfilet, gerookte zalmforel, koud gerookte forel en gerookte paling. De gevacumeerde gerookte vis is een tijdje houdbaar in de koelkast en de verse vis kan eventueel ingevroren worden. Goed voor de weerstand!

(Zalm)forel&asperges pakket: € 28,50
Onze gerookte (zalm)forelfilet gaat heel goed samen met asperges. En het is een lokaal pakket. Gerookte (zalm)forel en huisgemaakte remouladesaus van ’t Smallert, asperges en geschrapte kriel van Bouwmeester Buitengewoon Vers Vaassen, eitjes van De Zwaan uit Emst en Apeldoorns witbier van Veluwse Schavuyt.

Veluwse visplank: € 25
Nu we massaal thuis blijven is het toch fijn om af en toe even te genieten van een goeie borrelplank. Proosten doe je met 2 amberbiertjes en 2 IPA-biertjes van Veluwse Schavuyt. Verder lekker smullen van onze koud- en warm gerookte forel, gerookte zalmforel en huisgemaakte borrelsalade. Toastjes en stokbrood doen we er ook bij. Helemaal compleet, alleen zelf een leuke plank tevoorschijn toveren …

Bestellen? Graag! Dat kan via 0578-661621, bestelling@smallert.nl of de chat van onze FB.
We sturen je een Tikkie en leveren het bij je aan huis in de Gemeente Epe. Afhalen kan natuurlijk ook, wel van tevoren bestellen!

#eatwellshoplocal #lekkerlokaal #asperges #gerooktevis #smallert #machtigfijn #supportyourlocals 

Graag tot snel, blijf gezond en met vriendelijke groet,

Team ’t Smallert