Na een succesvolle eerste editie van het Voassense Meerkamp afgelopen jaar organiseert Ondernemersvereniging Vaassen in samenwerking met Vaassense Dorpsavonden opnieuw een sportief en bovenal gezellig evenement in het dorpscentrum van Vaassen. Op 20 juli a.s.

De avond bestaat uit 8 spellen, waaronder levend tafelvoetbal en een obstacle run. Tijdens de sportiviteiten is er voor het publiek gelegenheid om eten en drinken te kopen. De avond wordt afgesloten met een ouderwets gezellige dorpsavond op het Marktplein, waar de band Prima Vista zal optreden. 

De teams worden om 18:00 uur op het Marktplein verwacht. De activiteiten starten om 18:15 uur en om circa 21:15 uur vindt de prijsuitreiking plaats. In de wieken is de gelegenheid om je in de kleedkamers te douchen en om te kleden. 

Voor het meerkamp kun je je opgeven met een team van 6 tot 8 deelnemers, waarvan minimaal 2 dames. De kosten voor deelname bedragen € 20,- per team, inclusief 8 muntjes voor de dorpsavond. Laat je je als team sponsoren? Dan zijn de kosten € 50,- per team, inclusief logo op een hekwerkbanner op het Marktplein, 8 muntjes voor de dorpsavond en dan mag het team in een zelf te verzorgen shirt met logo voor de sponsor uitkomen.

Wil jij dit ook niet missen? Meld je dan nu aan via onderstaand aanmeldformulier.

https://www.ondernemersverenigingvaassen.nl/evenement/voassense-zeskamp-2/