Bovenste rij van links naar rechts:
Albert Heijn Vaassen, Ricardo’s fruitpaleis, Overdevest Kaas, Bakkerij ’t stoepje, Vishandel Jaap de Graaf, Poeliersbedrijf Vos- Dragt, Albert Heijn, Albert Heijn.

Middelste rij van links naar rechts:
Dian van Huffelen (speelster Vios vrouwen 1), Bakkerij Hagen,  Café bar de Ruif, Tessa van Huffelen (speelster Vios MO17-1), Mandy Vogel (speelster Vios vrouwen 1)

Onderste rij van links naar rechts:
Danique van Amersfoort (speelster Vios MO11-2), Juneida (keepster Vios MO11-2), Lieke van Zuuk (speelster Vios MO11-1)

 

De afgelopen weken zijn de dames/meisjes van Vios druk geweest met het samenstellen van een voordeelbon, een actie die al eerder succesvol is geweest. Ditmaal waren er weer veel enthousiaste ondernemers en de zaterdag markt die hieraan mee wouden doen. Door de inzet van deze ondernemers/markt is er een prachtige voordeelbon samengesteld. Deze bon is sinds kort te koop bij de Vios vrouwen en meisjes  voor €5,- per stuk en is nu al een succes!

Op deze flyer staan mooie acties van de volgende Vaassense Ondernemers:

Albert Heijn Vaassen, Restaurant Kapadokya, Grand Cafe de Toren, Café bar de Ruif, Eethuis Eekterzicht, Tippel-Inn cafetaria, Bloemsierkunst Maarten, Slijterij Hans Kooijer, Keurslagerij Kroon, Bakkerij Hagen, Zwem- en sportcentrum de Koekkoek en IJssalon Rozeboom.

De zaterdag markt staat er op met acties van:  Bakkerij ’t Stoepje, Richardo’s Fruitpaleis, ter Weele vlees en vleeswaren, Overdevest Kaas, Ruben Janssen mode, Vishandel Jaap de Graaf, Poeliersbedrijf Vos-Dragt en tot slot staat er nog een leuke actie bij die te besteden is in de kantine van VIOS Vaassen.

Met dit bericht willen de de meiden en dames afdeling van C.S.V. Vios Vaassen alle ondernemers en de zaterdag markt hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan deze flyer. Dankzij jullie is het wederom een groot succes!

Nog geen bon? Koop je bon bij de Vios meisjes/vrouwen of stuur een berichtje via facebook naar : Vios dames 1.