Op de foto:

Achterste rij vlnr: Gerrit van Wijngeeren (leider), Stijn Lavooij, Rein van Wijngeeren, Julian Smit, Jesper Bourgonje, Dennis Berkhoff, Olaf Zondergeld, Tom den Besten, Stefano Tiemens, Thomas Klink, Daan Gorelikow, Levi Tuasela, Gerbert Tiemens (grensrechter), Daniël Tuasela (trainer).

Voorste rij vlnr: Nick Sluijmers, Maurits Visch, Leon Konijnenberg.
Op de foto ontbreekt Asimcan Kilic

Afgelopen zaterdag 27 januari werd de kampioenswedstrijd van c.s.v. VIOS JO19-1 dan toch nog gespeeld. Door de winterse weersomstandigheden was deze wedstrijd een aantal keren verplaatst.

Mede door medewerking van tegenstander OWIOS JO19-1 kon de wedstrijd uiteindelijk om 10.00 uur op het kunstgras van start gaan.

In een meer spannende dan goede voetbalwedstrijd gaf OWIOS met name in de eerste helft goed partij. Er werd gerust met een 1-0 voorsprong voor VIOS. Uiteindelijk kon VIOS in de tweede helft uitlopen naar een 4-0 overwinning. De laatstgenomen hoekschop door Stefano Tiemens, die in één keer in het doel vloog, is het vermelden waard.

Direct daarna floot scheidsrechter Strijk de wedstrijd af, waarop het kampioensfeest los kon gaan. Na 10 ongeslagen wedstrijden mag VIOS JO19-1 zich dan ook terecht najaarskampioen noemen van de tweede klasse-02. De voorjaarscompetitie zullen de jongens vervolgen in de eerste klasse.