Vijf jubilarissen bij SV Vaassen

door | nov 16, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

 

VAASSEN – De lange geschiedenis van SV Vaassen werd afgelopen week tijdens de jaarvergadering extra benadrukt. Maar liefst vier leden zijn hun club al vijftig of zestig jaar trouw. In totaal werden vijf jubilarissen in het zonnetje gezet!

Vier van hen waren tijdens de algemene ledenvergadering aanwezig. Voorzitter Ben Meuleman overhandigde hen de verenigingsspeld, natuurlijk met een fraaie bos bloemen. Over iedere jubilaris gaf Meuleman een korte opsomming van hun geschiedenis bij de club. Waarbij ongetwijfeld niet alles werd benoemd, omdat de mannen in de loop der jaren ook als vrijwilliger veel taken op zich hebben genomen. En de meesten zijn nog wekelijks in en rond het clubhuis te vinden. Zowel als supporter en als vrijwilliger.

Henk Labberton is maar liefst zestig jaar lid. Hans Meerdink, Harrie Brummel en Peter Schreurs zijn een halve eeuw verbonden aan de blauw-witten. Jeffrey van Norel (niet aanwezig) is 25 jaar bij de club.

Tijdens de algemene ledenvergadering  werd kort teruggeblikt op het vorige seizoen. De toename van het aantal jeugdleden geeft de club alle hoop op een gezonde toekomst.

Bestuurslid Marcel de Wilde heeft zijn taken neergelegd. In zijn plaats werd Marcel Tiemann benoemd. Verder zijn Peter en Dorien Schreurs herkozen voor een volgende termijn. Ook voorzitter Ben Meuleman kreeg de steun van de vergadering om ook de komende jaren de club te leiden.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: