Vier Kerstvakantie op kasteel Cannenburch

door | dec 18, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Kom voor het ware Kerstgevoel naar kasteel Cannenburch en dwaal door de feestelijk en sfeervolle ingerichte vertrekken.

Speciale openstelling op 2e Kerstdag

Op veler verzoek opent kasteel Cannenburch dit jaar op 2e Kerstdag de deuren. Vanaf 12.00 uur start de kaartverkoop in de gewelvenkelders van het kasteel. Op deze feestdag zijn alleen de begane grond en de 1ste verdieping van het kasteel tot 17.00 uur geopend en is Kerst op Cannenburch te bewonderen voor €5,00 per persoon, 4 t/m 18 jaar €3,00. Donateurspas en Museumkaart zijn op 2e Kerstdag niet geldig.

Kerstvakantie

De oorspronkelijke bewoners nemen jullie mee terug in de tijd naar het leven van een adellijke familie in de 18e eeuw. In de kasteelwinkel zijn mooie geschenken te koop of geniet van warme chocolade met appelgebak in de kelders van het kasteel. Tijd: 12.00 – 17.00 uur. Entree: €9,50 per persoon, 4 t/m 18 €5,25. Donateurs en Museumkaarthouders hebben gratis entree. Gesloten in het weekend van 23 en 24 december, 1ste Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag.

Tip van het kasteel

Jullie Kerstbezoek extra bijzonder maken? Download de gratis Cannenburch app. Lees verder onder Openingstijden & entree op onze website hoe je dit thuis al kunt doen.

Namens Geldersch Landschap & Kasteelen: Fijne Feestdagen & Gelukkig Nieuwjaar!

Meer informatie: www.glk.nl/cannenburch

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: