Veel belangstelling voor open dag peuterspeelzaal/kinderdagopvang Villa KOM

door | jul 4, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

KOM Kinderopvang heeft op 1 juli een open dag georganiseerd om ouders en kinderen een kijkje te laten nemen bij Villa KOM in Wapenveld. Natuurlijk had KOM die dag opgeluisterd met tal van activiteiten.

Rocky de kameel heeft heel wat kilometers gelopen met enthousiaste kinderen, ouders en zelfs grootouders op zijn rug. Tijdens de regenbuien was er tijd voor een frietje en de ijskraam ging bijna leeg naar huis. De kinderen konden geen genoeg krijgen van het springkussen, wat een energie. Het schminken en ponyrijden maakten tenslotte het feest compleet. Iedereen kan terugkijken op een geslaagde dag!

Ouders en kinderen konden zien en horen wat KOM kinderen biedt . Vanaf 2 jaar leren en ontdekken peuters spelenderwijs en spelen ze samen met andere peuters op de peuterspeelzaal en peutergroep. Aan de hand van thema’s krijgen de kinderen steeds weer nieuwe woorden, liedjes en activiteiten aangeboden. Door een nauwe samenwerking met de basisscholen zorgen we voor een soepele overgang naar de basisschool.

Op de kleinschalige babygroep biedt Villa KOM baby’s een plek met aandacht voor het eigen ritme van uw kind. Er is volop ontwikkelingsgericht speelgoed en de baby’s hebben een speciaal ingerichte ruimte voor kinderen van 0 tot 2 jaar.

Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen na school, tijdens studiedagen en in vakanties terecht bij buitenschoolse opvang KOM-OP. Een huiskamer met leuke uitdagende activiteiten maar ook ruimte voor aandacht en ieder zijn verhaal.

KOM staat voor 30 jaar ervaring in goede kinderopvang en peuterspeelzaal en voegt
hier een GROENE visie aan toe. GROEN staat voor buiten, bewegen, beleven en
gezond.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor opvang bij KOM gaat u naar www.komkinderopvang.nl of belt u met tel. 0578-569960

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: