Vakantievissen bij ’t Smallert

door | jul 11, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Met een rijke historie van meer dan 40 jaar organiseert de Forellenkwekerij ’t Smallert deze zomervakantie ook weer het vakantievissen op de maandagavond. Een leuke avond vissen in gezellig wedstrijdverband. Afgelopen maandag ging ’s avonds om 18:00 uur het hek openen voor de vissers die een gemoedelijke wedstrijd wel kunnen waarderen. Deze wedstrijd is, vanwege het gemêleerde gezelschap vissers, ook zeer geschikt voor de minder geoefende visser!

Deze eerste maandag avond werd de tussenprijs gewonnen door Jan-Willem Yseldoorn, die op dat moment snel een forel aan de haak wist te slaan. Achmed Cagdas won de 1e prijs door 5 forellen uit de vijver te vangen. John Hurenkamp, de overall-winnaar van vorig jaar, werd 2e met 4 gevangen forellen. Wie de winnaar van de 3 prijs was werd nog even spannend. Er waren 3 deelnemers die allemaal 3 forellen hadden gevangen. Dus moest er gewogen worden. Danny Steneker legde als laatste zijn gevangen forellen in de weegschaal en met een totaal gewicht van 1766 gram won hij daarmee de 3 prijs.

De komende wedstrijdavonden van het vakantievissen zijn op:
maandag 17 juli
maandag 24 juli
maandag 31 juli
maandag 7 augustus
maandag 14 augustus

Naast de wedstrijdprijzen is er ook een overall-prijs te winnen. Diegene die alle 6 maandagenavonden mee heeft gedaan en het best gepresteerd heeft wordt beloond!

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: