Vakantievissen bij ’t Smallert

door | jul 27, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Afgelopen maandag ging ’s avonds om 18:00 uur het hek weer open voor de vissers die een gemoedelijke wedstrijd wel kunnen waarderen. Door een technische storing moest de wedstrijd verplaatst worden, dus werden de forellen deze keer in vijver 2 uitgezet.

Dhr Mulder haalde maar liefst 13 forellen uit de vijver en won daarmee de 1e prijs. Zijn zoon Mike name de 2e prijs mee naar huis. En drie keer raden wat er deze week bij hun op het menu staat. Zelf gevangen Veluwse forel.

Er waren uiteindelijk 4 deelnemers die 3 forellen hadden gevangen en na weging bleek dat Kevin Demmers de zwaarste forellen had gevangen. Daarmee won hij de 3e prijs.

Halverwege de wedstrijd schuiven de vissers ook een aantal plaatsen op, zodat ze niet de hele avond op de zelfde plaats staan te vissen. Na het wisselen is de tussenprijs voor de visser die dan als eerste een forel vangt. En deze prijs ging ook naar Kevin Demmers.

De komende wedstrijdavonden van het vakantievissen zijn op:
maandag 31 juli
maandag 7 augustus
maandag 14 augustus

Naast de wedstrijdprijzen is er ook een overall-prijs te winnen. Diegene die alle 6 maandagenavonden mee heeft gedaan en het best gepresteerd heeft wordt beloond!

Met dank aan Léon Durville

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: