Vakantieactiviteit Buurtsportcoaches Heel Epe Beweegt een groot succes!

door | okt 19, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

In de herfstvakantie op donderdag 19 oktober organiseerde de buurtsportcoaches van het team HeelEpeBeweegt de activiteit freerunning in sporthal de Koekoek in Vaassen. Bij freerunning train je om je vrij te kunnen bewegen door de omgeving te gebruiken, door te rennen, springen, klimmen, op handen en voeten te lopen en zo dan te zorgen dat je over de obstakels heen komt. Het vraagt heel veel van je eigen creativiteit.

Vanuit de gymnastiekvereniging Agios uit Vaassen werd er een echte freerun trainer beschikbaar gesteld. Hij hielp de kinderen met de vette tricks en over de obstakels heen te komen. In de gymzaal waren er drie onderdelen klaar gezet. Daar kwamen de palm spin, de monkey, de wallflip, de dash en nog veel meer vette tricks langs. De oefeningen zorgde voor veel uitdaging en plezier. De kinderen gaven aan dat het jammer was dat het maar anderhalf uur duurde, een groot succes dus.

Wil jij nou ook eens meemaken hoe het is om te freerunnen, dan kan jij je aanmelden voor 26 oktober, 2 en 9 november voor drie gratis proeflessen. Onder leiding van Stephan Doosje van GV Agios Vaassen worden de lessen in gymzaal de molenbeek (de violier) gegeven. Kijk voor meer informatie op www.agios.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: