Vaassense ondernemers Eline Potappel en Geert Jan Dalhuisen gaan de samenwerking aan!

door | sep 8, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Voor ons zit een stel gedreven jonge ondernemers die beiden een passie hebben. Zij willen Vaassen kennis laten maken met hun totaalconcept.

Eline is opgegroeid in een echte ondernemersfamilie. Na haar studie, Ontwerp en Media, stond ze dan ook te popelen om met haar huisstijlbureau in Vaassen aan de slag te gaan. In Juli 2016 startte zij: “Rebelation | offline en online ontwerp met pit” (www.rebelation.nl).

Eline geeft de meest uiteenlopende producten vorm: logo’s, visitekaartjes, flyers, posters, magazines, advertenties etc. Eigenlijk alles wat met drukwerk te maken heeft, ontwerpt zij. Daarnaast biedt zij ook online ontwerp aan: websites, banners, e-mail nieuwsbrieven etc. Een zeer creatieve dame die weet wat ze wil, met een luisterend oor naar de wensen van de klant en zeker niet stil zit. Eline is ook bezig om andere creatieve dingen op te zetten, iets waar ze helaas nog niks over kan zeggen maar wellicht in de toekomst bij ons kenbaar maakt!

Geert Jan is op een andere manier actief en wel met zoekmachine marketing, responsive webdesign en content marketing of te wel zijn onderneming: “Omzetgroeier” (www.omzetgroeier.nl). Ook hij komt uit een echt ondernemersnest en vertelt enthousiast over zijn werkzaamheden. Geert Jan helpt o.a. bedrijven met het beter zichtbaar worden op internet.

Je kunt een ontzettend mooie website hebben, maar toch komen er geen bezoekers op terecht en vallen de leads en resultaten tegen. Geert Jan gaat hiermee aan de slag en zorgt ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten komt te staan (met als streven de eerste pagina, natuurlijk!). Klanten van Geert Jan ondervinden, nadat ze beter zichtbaar zijn geworden op internet, dat ze hierdoor meer bezoekers en meer opdrachten binnen halen. Vandaar ook de naam: “Omzetgroeier”. Behalve de techniek denkt Geert Jan ook mee over de marketing strategie van je organisatie en geeft hij advies.

Eline en Geert Jan hebben ervoor gekozen elkaar te versterken en willen graag het totaal pakket aanbieden aan hun klanten. Als Eline een toffe website ontwerpt, dan is het minstens zo belangrijk dat deze website ook gevonden wordt. En wanneer Geert Jan een website goed vindbaar maakt en de bezoekersaantallen stijgen, dan is het plaatje pas echt compleet als de stijl ook een betrouwbare uitstraling heeft voor bezoekers.

Eline en Geert Jan: “Wij gaan voor het totaalconcept, waarbij persoonlijk contact voor ons een pré is. Door alles onder één dak te organiseren, kunnen wij de klant ontzorgen. Tijdens onze brainstorm sessies met de klant, komen de mooiste ideeën opborrelen”.

Deze enthousiaste ondernemers willen u graag kennis laten maken met hun totaalconcept! Klik op www.omzetgroeier.nl om een gratis check te doen en kom te weten hoe zichtbaar jouw website is.

Vaassen Actief wenst hen heel veel succes toe!

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: