Afgelopen zaterdag 19 mei was de uitreiking van de cheques van het Rabobank Clubkas Fonds in Epe. Ieder lid van de Rabobank behorende tot de regio Rabobank Noord Veluwe kon de afgelopen periode stemmen op zijn of haar favoriete vereniging.

Op basis van het aantal stemmen werd het beschikbare sponsorbedrag verdeeld. Zoals het een actieve muziekvereniging beaamd, kan een dergelijke cheque alleen maar muzikaal worden opgehaald. Een deel van het VFC had zich rond 14.00 verzamelt bij het gemeentehuis om vervolgens al spelend zich over de markt richting de Rabobank te begeven.

Bij het naderen van de Rabobank keerden zich vele verraste, enthousiaste, gezichten zich richting het Vaassens Fanfare Corps; het werd zichtbaar gewaardeerd. Na een aantal vrolijke marsen te hebben gespeeld, werd uiteindelijk ook de cheque voor het VFC opgehaald door voorzitter Wilbert van de Schepop en  penningmeester Marijo Mulder. De opbrengst was een prachtig bedrag, wat het VFC weer verder helpt in haar muzikale reis!