Vaassen met een nederlaag naar huis

door | mrt 18, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

SV Vaassen verliest met 1-3 van SV Twello. Door de kou en harde wind konden de ploegen geen fraai voetbal op de mat leggen, toch bleek de thuisploeg de bovenliggende partij.

n de eerste helft kwam Vaassen er nauwelijks aan te pas. De ruststand van 1-0 voor Twello was dan ook meer dan terecht. In de tweede helft leken de verhoudingen anders. Vaassen stormde met alles dat het had op het doel van Twello af, maar een gelijkspel kon er niet meer uitgesleept worden. In de slotfase counterde Twello naar 3-1.

Het eerste wapenfeit van de wedstrijd kwam van de voet van Remco Hulleman. Hij krulde in de beginfase de bal richting de verre hoek, echter vond hij in Jay Koster als waardige tegenstander op de doellijn van Twello. De kans van Hulleman bleek een van de weinige van Vaassen.

De ploeg had het moeilijk met de elementen. Het hobbelige veld gooide roet in het eten voor de opbouw en de harde wind maakte elke lange bal onschadelijk. De score werd dan ook terecht geopend door Twellonaar Jesse Knetsch. Hij ontving de bal van Cihan Özer voor een niet te missen kans.

Na de rust tapte Vaassen uit een ander vaatje. De ploeg probeerde met inzet, energie en werklust de score om te draaien. De verbetering van mentaliteit leek te werken, tot Vaassen het deksel op de neus kreeg. Vanuit een ingooi werden de bezoekers verrast door de kopbal van Ruben Hulsebosch.

Twee minuten later zette Tom Tangelder het offensief van Vaassen kracht bij met een doelpunt. Na verscheidene kansen van Wouter van Lent, Alex Sangers en Tom Tangelder bleek sluitpost Jay Koster keer op keer een sta in de weg. In de laatste minuten van de wedstrijd counterde Twello nog naar 3-1, wederom scoorde Ruben Hulsebosch met zijn hoofd.