VAASSEN – Groot feest voor het dames 30+  team van SV Vaassen. De kampioenstitel is binnen. Hiervoor moest nog één punt gehaald worden en dat gebeurde al in de eerste wedstrijd tegen Victoria Boys (0-0).

Op de vrijdagavonden worden er steeds 3 wedstrijden van een half uur gespeeld. Dit verdeeld over 4 avonden levert een voorjaarscompetitie op. Na 6 overwinningen en 4 gelijke spelen was het kampioenschap een feit. Veel belangstellenden stonden langs het veld om de dames/moeders aan te moedigen. Na een half uur konden de zij en de trainer gefeliciteerd worden.

Tijdens de terugreis is er veel getoeterd en bij aankomst op het sportpark was de kantine al goed gevuld met belangstellenden. De dames kregen een bos bloemen en van René Rozendal en Erwin Vosselman een echte kampioensschaal.

Het team bestaat uit de volgende spelers: Gemma, José, Iris, Herma, Elles, Linda, Sonja, Diana, Hannah, Saskia, Marjolein, Elise, Debby, Miranda, Lisette en Helen. Trainer Benno Voorhorst begeleidt de dames ook tijdens de wedstrijden.