Vaassen 2 – Voorwaarts Twello 6

door | okt 29, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Na de bekeruitschakeling van vorig weekend heeft het tweede elftal zich niet herpakt in competitieverband. Waarbij er een prima eerste helft op de mat werd gelegd en het ook met 2-0 voor kwam, daar gaf het deze voorsprong finaal weg. Uiteindelijk kwam Vaassen 2 nog iets terug, maar helaas viel het doek vlak voor tijd: 3-5.

In de eerst helft hadden de blauw-witten de overhand en zo goed als continue het balbezit. Het gevaar kwam vanaf de zijkanten, waar ook de 1-0 uit voortkwam. Na een prima assist van Daniël kon Jeremy het tweede op voorsprong zetten. Niet veel later volgde de 2-0 via Niels, na een lange bal van achteruit kwam de bal bij Jeremy, via de kluts kwam de bal bij Niels en hij vond de verre hoek. Kort hierna werd een doelpunt van Voorwaarts voor buitenspel afgekeurd. Ruststand was 2-0.

Helaas kwam het tweede zwak tot matig uit de kleedkamer en wist het binnen een tijdbestek van twintig minuten de voorsprong volledig uit handen te geven: 2-4. Via Omer kwam Vaassen 2 nog wel dichterbij tot 3-4 (na een assist van Mitchell), maar vijf minuten voor tijd viel het doek via een kopbal uit een corner: 3-5. Het tweede mag dit zichzelf aanrekenen dat het niet op dezelfde voet is doorgegaan zoals in de eerste helft. Waar er vooraf aan het seizoen een klassering in de top werd verwacht, staat het nu in de onderste regionen.

Over een week, op zondag 5 november, staat de clash met de buren van KCVO 3 op het programma. Aan Vaassen 2 de taak om de rug te rechten en een goed resultaat te halen zo’n vijftig meter verderop, aftrap aan de Egelbeek is om 10.00.