Trouwbeleving bij Kasteel De Cannenburgh

door | jan 12, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Gaan jullie trouwen en nog opzoek naar inspiratie?

Dan zijn de trouwbeurzen van Trouwbeleving absoluut wat voor jullie.
Beleef proef en geniet tijdens het event in Vaassen.

Elkaar het ja-woord geven in het prachtige en romantische kasteel, dineren op het terras van Restaurant ’t Koetshuis en prachtige foto’s maken in de kasteeltuin? Kasteel de Cannenburgh is de perfecte locatie voor jullie droombruiloft. Willen jullie dit zelf ervaren?

Dat is mogelijk op zaterdag 3 maart 2018. Aanvang: 11.00 uur -16.00 uur.

Er wordt voor gezorgd dat jullie helemaal in de trouwsferen komen! Sluit aan bij een van de real-life ceremonies die door een zelfstandig trouwambtenaar gegeven wordt. Doe inspiratie op bij de styling van de ceremonie of laat je rondleiden door de locatie en krijg informatie over alle mogelijkheden. Ook wordt er graag geproost op jullie huwelijk en kunnen jullie natuurlijk de bruidstaart proeven!

Maar dat is nog niet alles. Jullie zullen namelijk volop informatie kunnen inwinnen bij toffe en vooral betrouwbare bedrijven uit de regio. Of jullie nu nog opzoek zijn naar die ene fotograaf, de perfecte jurk, heerlijke bruidstaarten, prachtige bloemen of leuke tips voor jullie bedankjes. Het is allemaal te vinden tijdens het Trouwbeleving event. Deze bedrijven informeren jullie graag over de mogelijkheden van hun producten of diensten. Helemaal mooi meegenomen is dat alle trouwbeurzen van Trouwbeleving gratis te bezoeken zijn.

Alle eerste 100 bruidsparen die deze bruidsbeurs bezoeken ontvangen een leuke goodybag vol inspiratie, gadgets en actiecodes!

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: