Toekomstkracht online webinar voor ondernemers

 

Ondernemers uit de gemeente Epe hebben een uitdagend jaar achter de rug. Een jaar geleden was nog niet duidelijk wat de impact zou zijn van de coronapandemie op de bedrijven en de bedrijvigheid in de gemeente. Ondanks de financiële ondersteuning is er nog een grote groep ondernemers die zich in een onzekere situatie bevindt. Om deze ondernemers te bereiken en te ondersteunen is er, vanuit het programma Toekomstkracht, op woensdag 19 mei om 19.30 uur het webinar Klaar voor de toekomst! Hoe verder na corona?

Klaar voor de Toekomst! Hoe verder na corona?

Tijdens deze avond krijgen ondernemers tips over veerkracht in ondernemerschap. Informatie over de financiële regelingen die gaan stoppen en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. Deelnemers horen verhalen van ondernemers die hulp hebben gezocht en wat dit voor hen heeft gedaan. En aanwezigen maken kennis met Adinda Keizer (ook ondernemer) die de verbindende rol heeft tussen instanties en ondernemers.

Toekomstkracht

Het webinar Klaar voor de Toekomst! Hoe verder na corona?  is de aftrap naar het online deel van Toekomstkracht. Toekomstkracht biedt 7 live webinars en online trainingen met oa thema’s als financieel inzicht, social media strategie, vermarkten van het netwerk en nieuwe verdienmodellen om zo de kennis over toekomstproof ondernemen te vergroten. Ondernemers kunnen drie korte online trainingen volgen in hun eigen tijd en op hun eigen tempo..

 

Aanmelden voor een webinar of training kan via www.toekomstkracht.nl.