Tien zwemmers ZVV presteren goed op de Gelderse B kampioenschappen

door | jun 24, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Afgelopen weekend werden de Gelderse B kampioenschappen in zwembad de Rozengaarde te Doetinchem gehouden. Tien zwemmers van ZVV hadden zich weten te plaatsen voor deze wedstrijd. Zij kwamen in totaal 24 keer aan de start en bij de dames was er één estafetteploeg die mee deed aan de 4 x 100m wisselslag. De oogst mocht er zijn, want naast de vele persoonlijke records werden er 4 gouden, 4 zilveren en 2 bronzen medaille mee terug naar Vaassen genomen.

Gouden medailles waren er voor Isabelle Meinema, Danielle Meinema, Kayley Willemsen en Jeroen van der Beek. Zilveren medailles waren er voor Isabelle Meinema, Nora Dorsthorst, Elmi Roelofsen en Stefan van der Hoeve. Naast de zilveren medaille won Stefan ook nog twee bronzen medailles. Britt Kemmink, Michiel Koele en Tamar van der Beek kwamen op 1 of meerdere afstanden heel dicht bij het podium en daarmee wisten zij ook het maximale uit hun deelnames te halen.

Met deze wedstrijd komt er een einde aan een lang en succesvol seizoen. Tot de vakantie zal er nog wel getraind worden, maar daarbij zal de intensiteit omlaag gaan en zal er meer ruimte komen voor “leuke” trainingsvormen.