Op woensdag 29 augustus speelt de 5-koppige muziekband “The Lot” heerlijke muziek op het terras van “Koffie- en Theehuys ‘De Korenmolen” in Vaassen, onder de gezellige priklichtjes. Het is een leuke afsluiting van hun zomer Pannenkoek seizoen. Kom luisteren en proeven, tot woensdag!

Als de weersomstandigheden het toelaten zullen ze rond 18:30 uur met hun optreden beginnen. Bij slecht weer zal het optreden helaas uitgesteld worden.

The Lot is een band uit Apeldoorn en speelt indiepop, countryrock en aanverwante muziekstijlen. Naast wat eigen werk, trakteert dit vijftal zijn publiek vaak op verrassende songs van The Decemberists, R.E.M., David Gray, Johan, Toad The Wet Sprocket en The Jayhawks.

The Lot  geeft een eigen frisse en melodieuze draai aan gitaarpopliedjes. Soms pakt dat melancholisch uit, hier en daar scherp, vaak zijn de nummers vrolijk, zeker sfeervol, eigenzinnig en bovenal prettig om naar te luisteren.

The Loft bestaat uit: Henk, Jacqueline, Jos, Marcel en Richard. Jacqueline en Richard zijn de zangers, Henk en Richard spelen gitaar, Jos de bas, Marcel zit achter de drums en Jacqueline is ook de toetsenist van The Lot.