SWO/E start weer met gesprekskring

door | sep 8, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe organiseert in de periode september tot en met mei tal van activiteiten op het gebied van ontmoeting en ontspanning, educatie en preventie en meer bewegen voor ouderen. In het kader van educatie organiseert zij de gesprekskring in het Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25 in Epe.

Uiteenlopende onderwerpen worden ter tafel gebracht en onderling besproken. Soms is er een inleider; echter meestal worden de thema’s voorbereid door leden van de kring zelf en/of de gespreksleider. De gespreksbijeenkomsten hebben een open eind en er zijn geen winnaars of verliezers.

Iedere mening is belangrijk en er wordt verwacht dat men de opvattingen van de ander respecteert. Naast een inhoudelijke discussie is er ook ruimte en aandacht voor elkaar; vanzelfsprekend staat het onderling contact en de ontmoeting centraal. Deze activiteit wordt begeleid door mevrouw H. Baarspul-Kadijk. Alhoewel een aantal deelnemers van vorig seizoen gewoon doorgaan wordt er uitgekeken naar nieuwe deelnemers. Wie durft deze uitdaging aan?

De gesprekskring omvat 17 gespreksbijeenkomsten in de periode september 2017 tot en met april 2018 waaronder een viertal koffieochtenden. De gesprekskring vindt plaats op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in het Kulturhus EGW, Stationsstraat 25, 8161 CP in Epe. De eerste bijeenkomst is op vrijdag 22 september 2017.

Belangstellenden zijn van harte welkom.

De deelnemersbijdrage bedraagt € 42,50 per seizoen, exclusief koffie/thee.

 

Voor informatie:
SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe
Stationsstraat 25, 8161 CP in Epe
Tel. 0578-620988 ( op werkdagen tussen 8.30 –  12.30 uur).

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: