SWO/E koffie-uurtjes gaan weer van start!

door | aug 14, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe organiseert in de periode september tot en met mei tal van activiteiten op het gebied van ontmoeting en ontspanning, educatie en preventie en meer bewegen voor ouderen.
In het kader van ontmoeting en ontspanning organiseert zij een aantal koffie-uurtjes.

Onder het motto van “ een praatje, een kaartje en een biljartje” organiseert de SWO/E een wekelijks koffie-uurtje voor senioren in Emst, Epe en Vaassen.

Tijdens dit koffie-uurtje bestaat o.a de mogelijkheid om te sjoelen, te kaarten of rummycub te spelen met een aantal deelnemers.
Wil je geen spelletje doen, dan is er ook ruimschoots gelegenheid om gewoon een kopje koffie te drinken en wat bij te praten.

In Emst kan men vanaf vrijdag 8 september , in de even weken, op vrijdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur naar de koffie inloop in het dorpssteunpunt de Hezebrink aan de Ds. van Rhijnstraat 69 in Emst.

Vanaf vrijdag 1 september wordt er in Epe iedere dinsdag- en vrijdagochtend een koffie-uurtje georganiseerd van 10.00 tot 11.30 uur in het wijkgebouw de Burgerenk aan de Klimtuin 46.

In Vaassen wordt het koffie-uurtje gehouden in de Bloemfontein aan de Wetstraat 12 op dinsdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur.
Het koffie-uurtje in het wijkgebouw De Kouwenaar wordt wekelijks gehouden op woensdagochtend van 09.30 – 11.30 uur . Op woensdag 6 september is het eerste koffie-uurtje weer na de vakantie.

In principe is er gratis toegang en betaalt u alleen voor de gebruikte consumpties.
Iedereen is van harte welkom op de koffie!

Voor informatie en opgave:
SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe
Stationsstraat 25, 8161 CP in Epe
Tel. 0578-620988 (op werkdagen tussen 8.30-12.30 uur) of www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: