Na afsluiting van de competitie hebben de voetballers van SV Vaassen nog een fraaie prijs ontvangen. De Zilveren Schoen als beloning voor de minst gepasseerde verdediging het afgelopen seizoen.

De voetballers van SV Vaassen hebben enkele weken geleden de titel in de vierde klasse G behaald. Onlangs volgde nog een prijs als bekroning op een succesvol seizoen. In deze regio kregen de blauw-witten de minste tegendoelpunten. Slechts 25 keer wisten de tegenstanders het doel te vinden.

Voor deze verdedigende topprestatie heeft de club de Zilveren Schoen ontvangen. Weekblad Veluweland zorgt in samenwerking met Mieke’s Sieraderie voor deze prijs. Spits Tom Tangelder en centrale verdediger Jurrian Berkhoff kregen de prijs op het eigen sportpark De Kouwenaar overhandigd door Dick van der Veen. Het duo toonde zich zeer verguld met de prijs. “Een beloning voor het hele team. We hebben als collectief gepresteerd en ook samen het kampioenschap binnen gehaald”, zeggen beiden.

Lukt het de spitsen van SV Vaassen niet altijd om veelvuldig te scoren, door de goede verdediging achter zich krijgt de voorhoede alle ruimte. “Juist door die optimale samenwerking is het seizoen zo succesvol verlopen”, klinkt het eensluidend.