SV Vaassen wint drie keer

door | mei 7, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

SV Vaassen heeft twee doordeweekse wedstrijden gewonnen. Op 26 april van  Orderbos door doelpunten van Raymond Stegeman, Wouter van Lent en Remco Hulleman en op 3 mei van TKA door doelpunten van Remco Hulleman en Alex Sangers met 0-2 Afgelopen zondag wint het met ruime cijfers van Alexandria. De ploeg uit Apeldoorn delfde met 4-0 het onderspit.

Vaassen was nagenoeg de gehele wedstrijd oppermachtig en maakte zoals zo vaak dit seizoen te weinig doelpunten. Het goudhaantje was deze middag Wouter van Lent met drie treffers. Hij verdeelde zijn niet helemaal zuivere hattrick met één doelpunt in de eerste helft en twee in de tweede helft.

De ploeg uit Vaassen begon met een gewijzigde opstelling ten opzichte van de succesformatie van de afgelopen weken. Het legde de ploeg geen windeieren. Vaassen had in de eerste fase van het duel al een handvol kansen maar wist de opening nog niet te vinden. Wouter van Lent gaf een waarschuwing aan Alexandria af middels een schot en een kopbal. Ditmaal was zijn inzet nog te keren, luttele minuten later kon hij wel zijn naam op het scorebord terug vinden.

De pass van Raymond Stegeman leek onderschept te worden. De verdedigingslinie van Alexandria schatte de bal verkeerd in waardoor Van Lent binnen het strafschopgebied alle tijd had om af te ronden. Hij schoot de bal diagonaal binnen. Na de rust wisselde trainer Tuasela twee keer en gaf de ploeg extra impulsen in de vorm van Tom Tangelder en Stefan van de Worp. Alexandria werd nog verder onder druk gezet wat zich uitte in de score.

Het verschil tussen beide ploegen leek voornamelijk te zitten in de fysieke gesteldheid. Vaassen bleef gaan terwijl bij Alexandria de pijp al gauw leeg was. Van Lent kon een tweede en derde treffer maken en zich daarmee tot matchwinner kronen. Ook invaller Tom Tangelder werd op zijn wenken bediend door Raymond Stegeman. Met een leep balletje zette hij Tangelder alleen voor de doelman. De bal stuiterde waardoor de Vaassense spits deze met een boogje in het doel kon werken.

Titel concurrent Beekbergen speelde een cruciale wedstrijd tegen Klarenbeek. Deze twee deelden de punten waardoor de koploper evenveel verliespunten als de ploeg uit Vaassen heeft. Vaassen heeft nog twee inhaalwedstrijden tegoed om op gelijke hoogte te komen.