SV Vaassen speelt gelijk

door | nov 26, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

SV Vaassen speelt in de buurtderby tegen WWNA met 0-0 gelijk. De Vaassenaren herstellen zich daarmee na de twee verliespartijen op rij. Vaassen was dominant op sportpark Wiesel, maar kwam niet tot scoren.

In de slotfase kreeg de thuisploeg nog een uitgelezen kans om de wedstrijd naar zich toe trekken, maar verzuimde deze te verzilveren. SV Vaassen eindigde de wedstrijd met tien man na een rode kaart voor Erik Hagen.

De ploeg uit Vaassen speelde minder aanvallend dan de afgelopen weken om zo tegendoelpunten te voorkomen. De controlerende stellingen legde de ploeg geen windeieren. Ze kreeg nauwelijks kansen tegen. In balbezit kwam het er zelf ook met enige regelmaat goed uit.

Dit leverde in de eerste helft kansen op voor spits Alex Sangers en buitenspeler Remco Hulleman. Beiden kregen de bal echter niet in het doel. Vaassen had het grootste deel van de wedstrijd balbezit, wat WWNA dan ook toe liet. Op het moment dat de Vaassenaren rondom het strafschopgebied kwamen werd het lastiger voor de ploeg.

Het niveau van de eerste helft was een wereld van verschil ten opzichte van vorige week. Toen kwam de ploeg er voetballend nauwelijks uit en creëerde weinig kansen. Na de rust ging Vaassen verder waar het mee begonnen was. Dit leverde weer kansen op voor Sangers. Hij werd weggestuurd en kon afdrukken.

De doelman keerde zijn poging. Luttele minuten later kan Sangers afleggen op Pannekoek zodat die kon binnen schuiven, de bal kwam er niet. In de slotfase kreeg Erik Hagen een directe rode kaart. Zijn directe tegenstander vertrok op de rand van buitenspel, Hagen moest aan de noodrem trekken. Na een felle discussie over eventuele buitenspel werd de vrije trap magertjes geschoten.

Tot kansen kwam het nog nauwelijks. Vaassen kwam wat dominanter voor de dag, maar WWNA heeft ook de nodige mogelijkheden gehad. Vaassen heeft vooral van zichzelf gewonnen door zich te revancheren voor eerdere wedstrijde