SV Vaassen pakt weer punten

door | dec 3, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

SV Vaassen wint met 2-0 van Be Quick Zutphen. Na drie weken geen overwinning te hebben geboekt is Vaassen de negatieve reeks weer te boven gekomen. Vaassen leek aanvankelijk een makkelijke middag te krijgen, de gasten uit Zutphen hadden weinig in de melk te brokkelen.

Het eerste doelpunt van Vaassen liet lang op zich wachten waardoor het toch spannend bleef. Leon Dekic was twee keer trefzeker.

Vaassen opende het duel scherp. Al binnen de kortste keren stond de ploeg voor de Zutphense goal en kon gaan vuren.

Het eerste wapenfeit van de wedstrijd kwam op naam van Alex Sangers die de bal ontving van Stefan van de Worp. Vaassen had het overwicht en dat uitte zich in balbezit, pressie en kansen. Als de ploeg de bal niet had werd deze snel heroverd om weer aan een nieuwe aanval te bouwen.

In de eerste helft kregen Leon Dekic en Alex Sangers beiden twee niet te missen kopballen die toch het doel misten. Ook Remco Hulleman mocht aanleggen om te scoren. Vaassen had het vizier nog niet op scherp staan. Het bleef wachten op een doelpunt.

In het tweede bedrijf kwam Vaassen met de schrik vrij nadat het een uiterst gevaarlijke counter om de oren kreeg. Dit bracht sluitpost Sam Luijkx weer in de gelegenheid om zich te onderscheiden. Vaassen bleek niet van de leg en bleef hongerig op zoek naar een treffer. De bevrijdende goal voor de Vaassenaren, die al drie wedstrijden niet meer hadden gescoord, kwam van de voet van Leon Dekic.

Een aanval van de rechterflank kwam bij hem voor de voeten. Zijn inzet miste finesse en kracht, maar trof toch doel. Doelman Lars Metselaar kon de bal nog toucheren. Van Hunnik nam het zekere voor het onzekere en ramde de bal nog enkele meters verder over de lijn. Dekic en Vaassen bleken los.

Kort na de eerste treffer, welke in de 75e minuut viel, kon Dekic zijn tweede maken. Alex Sangers zette een goed blok waardoor hij erg dienstbaar voor het elftal was. De spits ging alleen op Metselaar af en maakte zijn tweede. Vaassen lijkt het lek boven te hebben en stevent af op een tweede plek en minimaal puntenverschil met de koploper voor de winterstop.

SV Vaassen wint met 2-0 van Be Quick uit Zutphen. De Zutphense ploeg had weinig in de melk te brokkelen en liet het initiatief volledig aan Vaassen. Vaassen had wat moeite om het net te vinden, maar wint uiteindelijk wel.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: