SV Vaassen goed uit de startblokken

door | sep 24, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Vaassen vloog uit de startblokken. In de openingsfase combineerde het er op los. Dit leverde dan ook al vroeg in de wedstrijd grote kansen op. De openingstreffer werd geproduceerd via de Vaassense linkerflank. Na bewegelijk combinatie-voetbal kwam de bal uit bij Stefan van de Worp. Hij zag zijn maatje Wouter van Lent een loopactie door het centrum maken. Van de Worp krulde de bal erover. Van Lent nam de bal goed aan en kon moeiteloos de hoek vinden. Nog binnen de eerste twintig minuten van het duel verdubbelde Vaassen de score. Wederom was de linkerflank het beginstation van de treffer. Dit keer stuurde Van de Worp nieuweling Daniël Hulleman weg. Binnen het strafschopgebied gaf hij een strakke lage voorzet op Tom Tangelder. Deze maakte geen fout en zette de 2-0 op het scorebord.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Vaassen en toch kwam het in moeilijkheden. Vanuit een vrije trap uit de tweede lijn kon Loenermark de aansluitingstreffer maken. Een hoge bal in het midden werd verkeerd ingeschat door de Vaassense verdediging. Doelman Luijkx zag zich gepasseerd worden van dichtbij.

Na de rust herpakte Vaassen zich. De ploeg ging weer bouwen aan aanvallen. Verscheidene kansen leidden niet tot een extra treffer, een strafschop deed dat wel. Daniël Hulleman werd binnen het strafschopgebied in een relatief ongevaarlijke situatie onderuit gelopen. Aanvoerder Pannekoek schoot vanaf 11 meter raak. De einduitslag van de wedstrijd stond daarmee al op het scorebord, al had de wedstrijd ook in 8-5 kunnen uitvallen. Vaassen creëerde kans na kans in de vorm van Leon Dékic, Remco Pannekoek en Remco Hulleman. Ook kreeg Loenermark nog de mogelijke kansen. Doelman Luijkx hield zijn doel schoon.

Vaassen wint terecht van Loenermark. De thuisploeg was op meerdere fronten zondagmiddag de betere.