Super gezellige middag bij Rossumdaerper Prinsenreceptie

door | jan 15, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Met een super gezellige middag hebben De Rossumdaerpers voor zichzelf 2018 ingeluid. Dat gebeurde in aanwezigheid van vele doorluchtige hoogheden en een feest met optredens van stemmingorkest Le Bombardon en Dennis Wiltink.

 

Prins Frank I en Prinses Linda II waren de gastheer en –vrouw bij een bijeenkomst die zowel informeel als prettig was. Daarbij vermaakten De Rossumdaerpers niet alleen zichzelf, maar ook onder meer De Vrogge Reuiers uit de Vecht, ’t Sleutelveugeltjen (Apeldoorn), De Eileuvers, De Gleuvenskoevers (beiden Zwolle) en De Olde Bereleut uit Leeuwarden. Als Prins van de gemeente Epe was Frank I dus gastheer van onder anderen de stadsprinsen van Zwolle en Apeldoorn.

Vooral de eerstgenoemde refereerde aan de lange geschiedenis van carnaval in Vaassen. De eerste geschriften dateren immers van 1751 toen de leverancier van het door hem aangeboden flesje glühwein ook al bestond.

Met behulp van de genoemde artiesten en de eigen DJ´s van de vereniging creëerde de club zo een carnavalesk intro van 2018. Carnaval zelf is van 10 tot en met 13 februari.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: