De laatste periode van het schooljaar is ingegaan, nog even en alle scholieren kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Hoe leuk is het dan om samen met vrienden en/of vriendinnen de eerste vakantieweek te beginnen met een leuke sportieve activiteit?!

De buurtsportcoaches van Koppel-Swoe (platform: Heel Epe Beweegt) zijn op dit moment aan de slag met de organisatie van de 1e editie van het Straatvoetbaltoernooi voor jongeren dat op maandag 16 juli gaat plaatsvinden. Het toernooi is speciaal voor de jeugd van 10 t/m 18 jaar in de gemeente Epe. Het toernooi wordt gespeeld op de straatstenen van het Marktplein in Vaassen.

De wedstrijden worden gespeeld in twee leeftijdscategorieën: 10 tot 15 jaar en 15 tot 19 jaar. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld, zonder keeper. Elk team moet minimaal bestaan uit 5 spelers, zodat je minstens 1 wissel hebt. Wil je meedoen met een team, geef je dan snel op want er is maar plek voor 8 teams per categorie: VOL=VOL!

 

Geef je op via buurtsportcoach Tom Beekman, t.beekman@koppelswoe.nl. Vermeld hierbij per team: teamnaam, de namen + leeftijden spelers en de aanvoerder (+ telefoonnummer, email en woonadres).

Opgeven voor het straatvoetbaltoernooi kan tot 2 juli 2018!