Huur een knapzak in de kasteelwinkel of ga met de boswachter mee op onderzoek door het kasteelpark, speel met Oud Hollandse buitenspelletjes op het gras voor het kasteel of beleef het Franse vakantiegevoel in Nederland.

Knapzakspeurtocht
7 juli t/m 2 september, 12.00 – 17.00 uur.
Speuren naar antwoorden in het kasteelpark en onderweg even uitrusten op een bankje met wat lekkers uit de knapzak. De speurtocht eindigt in de gewelvenkelders van het kasteel om de antwoorden te controleren en natuurlijk ligt er voor alle speurders een kleine verrassing klaar.
Deelname: €2,50 per kind.

Oud Hollandse buitenspelletjes
7 juli t/m 2 september, 11.00 – 17.00 uur.
Ouders kijken rustig rond in de kasteelwinkel of zitten heerlijk in de zon op het terras van Restaurant ‘t Koetshuis terwijl kinderen zich vermaken op het grasveld met hoepels, kegels en andere Oud Hollandse spelletjes.
Deelname: gratis.

Ontdekkingstocht
25 juli, 8 augustus en 22 augustus, 13.30-16.00 uur
Met uw (klein)kinderen mee op ontdekkingstocht door het kasteelpark waar veel valt te zien en te doen. De boswachter geeft antwoorden op vragen en vertelt leuke natuurweetjes. Aan het einde staat er een leuke verrassing klaar.
Deelname: € 3,50 per persoon. Reserveren is noodzakelijk. https://www.glk.nl/actueel/evenementen1/?locatie=13

Frans Festijn
4 augustus 10.00-18.00 uur, 5 augustus 10.00-17.00 uur.
Kom het mediterrane assortiment in de 70 stands ontdekken van brocanteurs, kunstenaars en verkopers van delicatessen, sieraden en Frans tafellinnen. Proef de lekkernijen van de vele foodtrucks, laat je verrassen door de karikaturist en doe mee met de workshop stempels maken.
Entree: € 7,50, kinderen tot 12 jaar gratis.