Spaans tapasarrangement met entertainment op Dag van de Mantelzorg 2017

door | okt 24, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Ook dit jaar is 10 november uitgeroepen tot de Dag van de Mantelzorg. Bent u één van de vele mantelzorgers in de gemeente Epe, die zich inzet voor een zieke naaste in hun directe omgeving, zoals uw ouders, broer/zus, partner of kinderen dan willen wij u graag in het zonnetje zetten door u uit te nodigen voor een gezellige tapasarrangement.

Omdat de zaterdag een dag is waarop de meeste mantelzorgers kunnen, hebben wij besloten om onze gezellige bijeenkomst te organiseren op zaterdag 11 november aanstaande van 12.00 uur tot 14.45 uur in de Buurthoeve in gebouw mfc Kleurrijk aan de Wachtelenbergweg 19 te Epe. Deze dag wordt geopend door wethouder Dick van Norel. U krijgt een drie gangen tapasarrangement aangeboden met entertainment. Het tapasarrangement bestaat uit zoete en hartige hapjes. Deze wordt gedeeltelijk gesponsord door De Honingpot.

Het entertainment bestaat uit een muzikaal optreden van Tinus van Huffelen en een optreden van cabaretier Linda Seinstra. De dag wordt afgesloten met de mogelijkheid om zelf een welverdiend bloemstukje te maken. Uiteraard kunt u dit bloemstukje meenemen naar huis. Deze dag wordt u aangeboden ter waardering voor uw inzet als mantelzorger en de deelname is gratis.

Als u problemen heeft met vervoer dan kunt u tegen een kleine betaling gebruik maken van onze vervoersdienst. Bent u mantelzorger en lijkt het u leuk om te komen? Dan bent u van harte welkom! U moet zich dan wel eerst even aanmelden en er is plaats voor maximaal 70 mantelzorgers. U kunt zich aanmelden tot 3 november bij SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe, Stationsstraat 25 in Epe. Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur op telefoonnummer 0578-620988 of via de mail gerrita.elskamp@swoepe.nl. Voor meer informatie over de SWO/E en het Steunpunt Mantelzorg kijk op www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: