Voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is er een buffet in wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Dit buffet vindt plaats op woensdag 23 mei 2018, start om 17.00 uur en kost € 8,50 per persoon.  

Wijksteunpunt Bloemfontein organiseert, in samenwerking met Bouwmeester Buitengewoon Vers uit Vaassen, maandelijks een buffet.

Bouwmeester verzorgt de buffetten in Bloemfontein.

Het menu voor het buffet van mei is Lente ui soep, Asperge schotel, Witlofrolletje ham/kaas met krieltjes, Raapstelenstamppot  en een toetje.

Vrijwilligers van het wijksteunpunt Bloemfontein zijn al op tijd aanwezig om de tafels te dekken en mensen , indien nodig, te helpen bij het opscheppen van het eten. Ook schenken zij, indien gewenst, een drankje in.

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij; belangstellenden die willen deelnemen aan het buffet kunnen zich nog tot 16 mei aanmelden tijdens het koffie uurtje in Bloemfontein (op de dinsdag- of donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur). Dan zijn er gastvrouwen aanwezig die uw aanmelding noteren.
De bijdrage voor het buffet dient vóóraf betaald te worden bij aanmelding.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, contactpersoon Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118 of via Koppel-Swoe 0578-676767. Email l.seinstra@koppelswoe.nl

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl