Sjaak Bijl bedankt iedereen

door | okt 19, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Op woensdag 11 oktober jl. bereikte ik na meer dan 40 jaar in het welzijnswerk werkzaam te zijn geweest, waarvan de laatste 18 jaar bij de SWO/E, de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar en 9 maanden. Ter gelegenheid van mijn pensionering organiseerden mijn bestuur en mijn collega’s op woensdag 27 september jl. een onvergetelijke afscheidsbijeenkomst, waar ik – alsook mijn vrouw, dochters, schoonzoon en moeder – een hele fijne herinnering aan bewaren.

Van het begin tot het einde was mijn afscheid één groot feest; jullie aanwezigheid, de mooie bloemengroet, de warme woorden en niet te vergeten de mooie filmpjes met hilarische momenten hebben daartoe bijgedragen. Ook zij, die niet in de gelegenheid waren om persoonlijk afscheid te nemen, maar op een andere wijze hun belangstelling toonden, wil ik hiervoor graag bedanken.

Ik zie terug op een mooie werkkring, waarin ik met vele mensen op uiteenlopende wijze heb mogen samenwerken en dank eenieder voor het in mij gestelde vertrouwen. Even zoveel vertrouwen heb ik in de toekomst van de nieuwe organisatie Koppel-SWOE, die per 1 januari 2018 een feit zal zijn en waaraan ik ook – als kroon op mijn werk – de nodige bouwstenen heb mogen aandragen. Het ga niet alleen de nieuwe brede welzijnsorganisatie maar ook u allen goed!

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: