Sinterklaasfeest KCVO druk bezocht.

door | nov 28, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Het jaarlijks terugkerend Sinterklaasfeest van KCVO bestemd voor spelers tot JO9 was ook dit jaar erg gezellig en druk bezocht. Ongeveer 60 kinderen zaten vol spanning  te wachten tot de Sint op Sportpark de Egelbeek arriveerde.

Luidkeels werd er voor de tijd gezongen zodat Sinterklaas de juiste richting kon bepalen. Om 18.00 u.  precies betrad de sint met 5 pieten de tot feesttent omgetoverde kantine binnen.

In de weken voorafgaand aan dit feest was van elk elftal een filmpje gemaakt voor Sinterklaas. Elke speler kreeg daarin de gelegenheid zich voor te stellen en eventueel een mop te vertellen of een vraag te stellen aan Sinterklaas.

De leukste vragen kwamen voorbij en er werd natuurlijk hartelijk gelachen om de moppen. Daarna kwam per elftal iedereen aan de beurt om bij Sinterklaas te komen, en zo kon sinterklaas de vragen die gesteld waren beantwoorden.

Tussendoor waren er pauzes waarin muziek werd gedraaid en de kinderen maakten hier gretig gebruik van om te dansen. Tijdens een heuse polonaise deden de pieten deden natuurlijk ook mee.

Sinterklaas vroeg ook alle leiders en trainers naar voren en die op hun beurt een liedje moesten zingen voor de kinderen.

Ook was er weer de uitreiking van de WorldCup waar er drie trotse toppers stonden te glunderen met hun gewonnen medailles. Dan was er ook nog een beker voor de penaltybokaal, maar die was ineens verdwenen. Alle kinderen gingen op zoek.

Later bleek dat een van de pieten hem in de zak met pepernoten verstopt had. Piet dacht dat het voor hem bedoeld was, voor de best voetballende Piet.

Tegen 19.00 uur ging sinterklaas weer weg op naar de volgende kinderen. Twee Pieten bleven achter om alle kinderen een cadeau te overhandigen. Maar waar Sinterklaas ze gelaten had wisten de pieten ook niet.

Ook nu gingen de kinderen gezamenlijk op zoek naar de cadeaus. Toen deze uiteindelijk gevonden waren deelden de pieten deze uit aan de kinderen.

De Pieten telden af van 3 naar 0 maar dit ging natuurlijk een paar keer achter elkaar mis, waardoor sommige kinderen bijna niet meer konden wachten. Na het uitpakken van de cadeaus kregen de kinderen ook nog een zak pepernoten mee naar huis.

Moe en met rode hoofden gingen de kinderen vol trots met hun gekregen cadeaus richting huis. Een zeer geslaagd Sinterklaasfeest. Helaas moeten we weer een jaar wachten op het volgende spetterende Sinterklaasfeest.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: