Sinterklaas bij SV Vaassen

door | nov 26, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Het is vrijdagavond 24 november en de kantine van S.V. Vaassen stroomt vol met kinderen die hebben gehoord dat Sinterklaas op bezoek komt… Sommigen stormen de kantine binnen, anderen komen stapje voor stapje binnen gewandeld, aan de hand van papa of mama. Het is best wel spannend!

Wanneer even later de pieten binnen komen, kunnen alle kinderen de spanning kwijt door lekker te dansen op echte pietendisco muziek. De Pieten Sinterklaas move is toch wel de favoriet, en wat blijken ze dat genoeg te kunnen zeg, van jong tot oud!

Als Sinterklaas even later ook de weg naar sportvereniging Vaassen blijkt te hebben gevonden, wordt hij welkom onthaald. Er wordt nog meer gedanst, maar ook prachtig gezongen en binnen no time heeft de goedheiligman zijn eerste tekening binnen. Wat zijn de kinderen blij dat hij er ook dit jaar weer is! Als iedereen netjes gaat zitten, vertelt Sinterklaas wat hij heeft gehoord van de Pieten, wat zij hebben gezien op de Vaassense voetbalvelden, en dat is toch vooral dat de kinderen zoveel plezier hebben in het voetbalspelletje. Sinterklaas is blij dit te horen en heeft daarom voor alle kinderen een cadeautje mee gebracht.

Ook wordt er vanavond natuurlijk lekker ranja gedronken en van de pepernoten gesnoept. Handig dat sommige kinderen zakjes hebben in hun kleding! Als Sinterklaas uiteindelijk weer verder moet vanwege zijn drukke programma, zingen alle kinderen uit volle borst nog een aantal maal Dag Sinterklaasje. Graag tot volgend jaar Sinterklaas

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: