Shantykoor Kantje boord voor 11e keer naar Ameland!

door | jun 12, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Shantykoor Kantje boord neemt aanstaande zaterdag 17 juni voor de 11e keer deel aan het jaarlijkse “Muzikaal Bootwateren” op het mooie eiland Ameland.

Met deze 11 deelnames aan het festival heeft Kantje boord een record van de koren die niet van het eiland zelf komen. Er komen dit jaar in totaal 12 shantykoren en 18 dweilorkesten die dag optreden. Ruim 500 artiesten geven op 6 verschillende podia verspreid over het dorp Hollum hun beste kunnen ten gehoor.

Het festival, dat sinds 2001 wordt georganiseerd, trekt jaarlijks niet alleen koren uit het hele land. Ook de bezoekers komen uit alle regio’s, waaronder ieder jaar ook weer vele bezoekers uit het buitenland. Naast het optreden van de koren zijn er ook activiteiten voor de kinderen en is er spraakmakend straattheater tussen de verschillende podia. ’s Avonds organiseren diverse horecagelegenheden een gezellige avond met live muziek.

Het is een festival zonder wedstrijdelement waarbij gezelligheid voorop staat. Voor informatie over het festival kunt u terecht op www.bootwateren.nl. Wilt u meer van Kantje boord weten? Bezoek dan www.kantjeboord.nl. of www.facebook.com/kantjeboord.vaassen.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: