Sfeerdagen/avonden op De Roode Hoeve – Nijbroek

door | dec 17, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Op deze monumentale IJsselhoeve worden traditiegetrouw in december bijzondere sfeerdagen/avonden georganiseerd. Met name op de avonden zorgt alle sfeerverlichting voor een sprookjesachtig kerstgevoel!

 

In en rond de hoeve is mooie brocante en zijn bijzondere kerstdecoraties te bewonderen en aan te schaffen. Laat u inspireren voor uw eigen kerstinterieur!

In de sfeervolle Tuynkamer wordt koffie/thee geschonken en staat de cake met Nijbroekse vruchtencompote en slagroom voor u klaar!

In de Achtersael hebben de heren van de Huzarenhof uit Joppe

opnieuw een prachtige collectie serviezen en (antiek) tafelgoed bijeengebracht.  De fraai gedekte tafels zijn een lust voor het oog! Kandelaars, flonkerend glaswerk, tafellinnen, verzilverde bestekken en alles wat uw tafel extra mooi maakt in deze feestmaand is hier verkrijgbaar.

In de Achtersael geldt een speciaal kortingsaanbod: ‘3=2+1 Euro’ – dat betekent dat u bij aanschaf van drie artikelen het laagst geprijsde artikel voor 1 euro krijgt! (dit aanbod geldt voor alle artikelen in de Achtersael uitgezonderd de meubelen).

Tweede Kerstdag  van 10.00 -16.00 uur en vrijdagavond 22 december van 18-21 uur

 Entree € 5, p.p. incl. koffie/thee met gebak

 info en foto-impressie:

www.tuinenderoodehoeve.nl

De Roode Hoeve

Middendijk 14

7397 NA Nijbroek

Tel. (0571) 29 16 70

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: